Vem?

Vi är ett familjeföretag inom möbelbranschen med över hundra års erfarenhet.

Ludvig Petterssons möbelaffär startade år 1904. Så vi kan stolt säga oss vara en av Sveriges äldsta möbelaffärer!

Idag hittar ni oss på Virsbovägen 2 längs riksväg 66/68, södra infarten till Fagersta.

Vår personal strävar efter att erbjuda optimala förutsättningar till alla våra kunder. Service och ett brett kunnande inom såväl sängar som soffor är något vi värderar högt. Vår ambition är att det ska finnas något för alla personligheter och smaker. Tack vare både svenska och utländska leverantörer har vi ett brett sortiment av både möbler och inredningsartiklar.

Hos oss erbjuder vi dessutom hemkörning samt bortforsling av era gamla möbler om så önskas. Här är alltid kunden i fokus!

Fokus på kvalitet

En svensktillverkad möbel ger en helt annan komfort och en längre livslängd. Genom att erbjuda ett brett sortiment av svensktillverkade möbler och inredningsartiklar ligger vårt fokus på kvalité. Kvalité i dess syfte att komma bort från slit- och släng där möbler istället tack vare dess goda kvalité kan gå vidare i generationer. När du som kund får information om möbelns innehåll och får en bakgrund i hur den tillverkas tror vi har en viktig förutsättning för att erbjuda det allra bästa.

Vårt sortiment är noga utvalt både när de gäller produkternas tillverkningsprocess, uppbyggnad och utseende.

Saknar du något i vårt sortiment? Låt oss få veta det!

Vår vision

Sedan start år 1904 har vår vision varit att kunna erbjuda någonting för alla individer. Oavsett vem du är, vilken funktion eller stil du gillar så har vi någonting för dig. Vår vision är att sälja en bättre möbel till en medveten konsument.

Vi upplever att vår service är unik då vi alltid erbjuder hemleverans, montering och bortforsling av gamla möbler. Med kunden i fokus och där kundbemötandet ligger till grund för hela vår verksamhet hoppas vi att den nöjda kunden väljer att komma tillbaka.